Hírek, információk

Február 14-én lezárult az átigazolási időszak. Lássuk, miként sikerült erősíteniük - utánpótlás szinten is - a megyei csapatoknak.

Próbáltuk csokorba szedni a hétvége felkészülési mérkőzéseinek eredményét. Amennyiben a többi mérkőzés eredményét elkülditek nekünk, megköszönjük, és frissítjük a bejegyzést.

17 éve nincs köztünk a győri futball-legenda, Fehér Miklós, mérkőzés közben vesztette életét nagyon fiatalon. Ki tudja, meddig juthatott volna, mennyi sikert ért volna el, ha azon a bizonyos mérkőzésen a halál nem ragadja el tőlünk.

Az előző részben a Dunakiliti és a Hédervár őszi szereplését, statisztikai adatait, valamint a tavaszi idénybeli terveiket elemeztük. Beszéltünk arról is, hogy a 3-9 hely között minimális a különbség, és néhányan meccs-hátrányban vannak a többiekhez képest. Maradunk továbbra is a dobogó esélyes csapatoknál. Ezúttal a Mosonszolnoki SE és a...

Frissítve: 2021. január 15.
Megyei csapataink egy része január 11-én megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. Amíg a játékosok pihentek, a szakmai stáb nem tétlenkedett, már az edzésmunkák megkezdése előtt néhány felkészülési időpontját leegyeztették.

B.Ú.É.K 2021

2021.01.01

Minden Kedves Olvasónknak, Követőnknek, Játékosoknak, Szakvezetőknek, egyszóval mindenkinek szeretnénk nagyon Boldog, Egészségben és Sikerekben Gazdag, Sérülésmentes Új Évet kívánni

Újra indulunk

2020.12.04

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves Olvasónkat, hogy közkívánatra, 2021. január 1-jétől újraindítjuk oldalunkat.

Már javában tart az átigazolási időszak. Rovatunkban igyekszünk összegyűjteni, csokorba szedni, ki hol folytatja a tavaszi szezonban.

Németh Barnabás személyében új vezetőedzővel kezdte meg a felkészülést a Dunakiliti KSE Felnőtt csapata. Munkáját, Németh Róbert segíti. A fiatal, ambíciózus edző Samu Zoltánt váltotta a kispadon, aki ezentúl a megyei I. osztályú Jánossomorja csapatát fogja irányítani.

Január közepén Varga László vezetőedző irányításával megkezdte felkészülését a tavaszi idényre a Credobus Mosonmagyaróvár együttese. A szakember munkáját továbbra is Borbély Attila segíti. A kapusok felkészítésével Boros Tamás lett megbízva.