Felkészülésről mesélnek az edzők (4) - SZABADOS GÁBOR  a Credobus Mosonmagyaróvár B vezetőedzője

2020.02.25

A hétvégén rajtol a Megyei II.osztály tavaszi bajnoki szezonja. A 16. forduló sok izgalmas mérkőzést tartogat számunkra. Ilyen például a Credobus Mosonmagyaróvár B - Máriakálnok SE rangadó is. 

Ennek apropóján, sorozatunk következő részében Szabados Gábort, a Credobus Mosonmagyaróvár B csapatának vezetőedzőjét kértük meg, számoljon be a felkészülési szakaszban tapasztaltakról.

Köszöntöm az olvasókat!
Január közepén kezdtük a felkészülést és minden a tervek szerint alakult, 4 mérkőzést játszottunk, sorrendben: MITE, Dunakiliti, Hegyeshalom, Öttevény. Az eredmények 50%-osan alakultak, hiszen 1-1 győzelem és vereség mellett 2 döntetlen szerepelt, de úgy gondolom, ezeken a mérkőzéseken ez mellékes, viszont azt hozzá kell tennem, hogy mind a 4 csapat nagyon jó játékerőt képviselt. A távozók oldalán csak Dankó Attila szerepel, aki Levél csapatába igazolt, az érkezők listája szerencsére hosszabb, hiszen csatlakozott hozzánk, Kovács Péter (Öttevény), Szimhardt Márk (Lébény) is újra MTE szerelésben játszik tavasszal, és Winkler Levente is már teljesértékű munkát tud végezni a sérülése után. Az átigazolás szezon utolsó napján csatlakozott hozzánk Tóth Gábor, aki több ízben is szerepelt már az MTE csapatában.

A hétvégi Kálnok elleni mérkőzéstől, azt várom, hogy egy igazi rangadót sikerül játszani szép számú nézősereg előtt, ahogy ezt tavasszal is tettük. Tudjuk, hogy a Kálnok a bajnokság egyik, ha nem a legnagyobb esélyese és hogy nagyon egységes, jó csapat, ennek ellenére bizakodva várom a vasárnapi összecsapást

A Credobus Mosonmagyaróvár B csapata 32 megszerzett ponttal, jelenleg a tabella 3. helyét foglalja el. 15 lejátszott mérkőzésből 10 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség a mérlegük. Mindösszesen 1 ponttal előzi meg a Rajka SE (33 pont), míg szintén egyetlen ponttal van lemaradva  a Hédervár KSE (31 pont).
A mosonmagyaróvári csapat házi gólkirálya Burkus Máté 12 góllal, őt 9 találattal a fiatal tehetség, Tamás Attila követi, aki már az NB III-as csapatban is többször bemutatkozott.

Kovács Krisztián értékelése itt olvasható: Felkészülésről mesélnek az edzők (3) - KOVÁCS KRISZTIÁN a Máriakálnok SE vezetőedzője