Felkészülésről mesélnek az edzők (5) - MENYHÁRT DÉNES a Lipót-MITE vezetőedzője

2020.02.27

Sorozatunk befejezéseként, Menyhárt Dénes, a Lipót-MITE vezetőedzője számolt be honlapunknak a téli felkészülés során tapasztaltakról. A téli pihenőt követően január 21-én kezdtük meg az edzéseket. A keret összlétszámához képest kifejezetten jó arányú edzéslátogatottság volt jellemző a felkészülés alatt. Az edzések mellett több edzőmérkőzést játszottunk, az MTE B ellen 4:1 és győzelemmel kezdtünk, majd egy ötöst gurítottunk a Bőnynek, apró szépséghiba hogy közben kilencet kaptunk. A Károlyházát 11:0-ra, a jó erőből álló Rábaszentandrást pedig 2:1-re sikerült legyőzni. Az edzések és a mérkőzéseken kívül egy kifejezetten jól sikerült csornai csapatösszetartás is színesítette a programot.

Ádám Ricsi távozása érzékeny veszteség, ő Hegyeshalomban folytatja, Lévai Gábor pedig Levélre távozott. Azonban bővült a keret, Fehér János Levélről, Herczeg Karesz Mosonszolnokról, Sebestyén Roland pedig több magasabb osztályban való szereplés után érkezett hozzánk. A felnőttekkel készül az U19-es gárdából Kurucz Tibor, Bodó Márk és Zömbik Trisztán. Velük is bátran számolhatunk.

Sikeres és sérülésektől mentes bajnokságot kívánok mindenkinek.

- nyilatkozta a szakvezető.

Jelenleg 19 megszerzett ponttal a tabella 9. helyén várják a folytatást. Az őszi idény során lejátszott 15 mérkőzésből 6-szor győztesen, 1 alkalommal döntetlennel és sajnos 8 alkalommal vesztesen hagyták el a játékteret. 21 megszerzett ponttal az a Dunakiliti KSE előzi meg, akivel az utolsó őszi fordulóban 4-4-es döntetlent értek el úgy, hogy a 1. félidő végén még 3-0-ra a DKSE vezetett, sőt, ezt az előnyét a vendégcsapat egészen a 70.percig meg is tudta tartani.
Házi gólkirályuk 14 góllal az az Ádám Richárd, akinek távozását a vezetőedző a legnagyobb veszteségnek tartja - nem véletlenül. Őt követi mindösszesen 6 góllal  Varga Bence. 

A hétvégén rajtoló tavaszi szezon első mérkőzésén a MITE a Bezenye csapatát fogadja. 
Sportszerű, sérülésmentes, gólgazdag mérkőzést kívánunk.