Futsal - Játékosok mondták el véleményüket a Haladás elleni mérkőzésről

2019.01.10

A két kapus, Molnár Martin és Juhász Csaba, valamint Orbán Gábor számolt be honlapunknak a hétfői Haladás VSE ellen aratott győztes mérkőzésről

Orbán Gábor: A hétfői mérkőzés nagyon jól végződött. Egy láthatóan képzett, fiatal csapat ellen léptünk pályára akik tanulták a futsal alap elemeit. A mérkőzés előtti megbeszélések során az edzőnk felhívta a figyelmünket arra, hogy egy mozgékony csapat látogat hozzánk, és ennek tükrében alakította ki a taktikánkat a mérkőzésre. Számunkra a legfontosabb a szervezett védekezés és az ebből fakadó labda szerzések utáni gyors lerohanás volt az alap taktika. Ez a fajta rendszer sikeresnek bizonyult, és az általunk játszott futsal meghozta a győzelmet. Nagyon örülök, hogy sikerült megőrizni hazai pályán a veretlenségünket.
A jövő heti mérkőzés egy újabb próba lesz csapatunk számára. Az ellenfél nem ismeretlen. Igaz az első hazai mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk a Pázmándfalu ellen, nem szabad lebecsülni őket. Természetesen egy jó hangulatú gólokban gazdag mérkőzést várok, mely természetesen az MTE győzelmével ér majd véget.
Köszönöm a lehetőséget. 

Köszönöm a lehetőséget  

Juhász Csaba: Hétfői mérkőzés mint említették sikeresen végződött.
Öltözőben mérkőzés előtt elhangzott az a mondat ami már egyszer helyre rázta a csapatot "srácok szívből játszatok" ugyebár ez a mondat elhangzott mikor 3-0 ás vereségből álltunk fel. Erős fiatal keret ellen játszottunk, akik több éve együtt játszanak.
Kimentünk pályára és egész csapat kihozta magából a maximumot, ami eredményen is látható volt.
Büszke vagyok srácokra,  ez egy nagy lépés volt csapat számára , remélhetőleg folytatjuk a sikeres szereplést.
Köszönjük a szurkolóknak a biztatást, és hogy jó létszámba jelennek meg a bajnoki meccseinken.Jövőhéten Pámándfalut fogadjuk maximális motivációval és küzdéssel.
Köszi a lehetőséget 

Köszönöm a lehetőséget  

Molnár Martin: A hétfői mérkőzést sikeresnek mondhatom. Erős,összeszokott csapat ellen léptünk a pályára, de az edzőnk taktikai elképzelését sikerült megvalósítanunk. Véleményem szerint a mérkőzés alatt a védekezés, és a csapatszellem volt a kulcs.
Jövő héten Pázmándfalu ellen fogunk hazai pályán játszani, az ellenfél már ismerős számunkra. Bízom benne, hogy a mérkőzés számunkra sikeresen zárul, és jó játékkal ki  tudjuk szolgálni a kilátogató nézőket, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni a biztatást amit hétről hétre kapunk tőlük.

Köszönöm a lehetőséget