GYÁSZ - Ismét elhunyt egy kiváló sportember

2019.04.24

Gyászol a Mosonmagyaróvár és környéki futballtársadalom. Az elmúlt héten, tragikus hirtelenséggel, szívleállás következtében 38 éves korában elhunyt PALATINUS GÁBOR (1981-2019) a MITE játékosa. 

Sokunkban joggal merül fel a kérdés, Hogy történhetett mindez meg? Egy fiatal, életvidám sportember élete hogyan végződhetett ilyen tragikusan? Hiszen annyi minden szép dolog várt még rá az életben.

Pala, ahogy sokan ismerték, nemcsak, kiváló sportember volt, de pályán kívül is bárki, bármikor számíthatott rá. Nagyszerű mentor, barát és csapattárs. 

Németh Róbert a Credobus Mosonmagyaróvár Utánpótlás edzője a következő sorokkal búcsúzott barátjától:

Bátyó! Annyi, de annyi mindent mondanék.. Annyi mindent éltünk meg együtt, annyi közös emlék és élmény. Annyi közös focival töltött perc! Nekem te nem csak a bátyám voltál, hanem a mentorom és a példaképem is! Mindent köszönök neked! Köszönöm, hogy akkor is bíztál bennem amikor senki más, köszönöm, hogy megtanítottad, a lehetetlen is lehetséges és a kemény munka mindig célt ér! Köszönöm, hogy neveltél de leginkább azt köszönöm, hogy ilyen emberré váltam melletted és mindig itt voltál! Bárcsak még jó sokáig hallgathattalak volna.. Mindig itt leszel velem, ugye tudod?! Nem jó ez így.. még rengeteg tanácsot kellene adnod! A Mór még nem tette meg a dolgát, a Mór még nem mehet! Tudod megfogadtam neked valamit, amikor legutóbb beszéltünk, és az úgy is lesz! Megcsinálom érted! Testvérek, amíg világ a világ 

A MITE Labdarúgó csapata vasárnap délben a MITE II - Várbalog mérkőzés előtt, Megemlékezést tartott a tiszteletére, ahol nemcsak a csapat játékosai, vezetői, hanem barátai is résztvettek.

Mind a szombati MITE - Hédervár megyei II.osztályú, mind pedig a vasárnapi MITE II - Várbalog megyei III. osztályú bajnoki mérkőzésen, a mosonmagyaróvári csapat "PALA" kiáltással köszöntötte a kilátogató nézőket.

A megemlékezésről készült képek az alábbi linken tekinthetők meg:
https://www.facebook.com/pg/gzsphoto/photos/?tab=album&album_id=2338748309717469

NYUGODJ BÉKÉBEN, PALA !!!