Hétközi forduló az NB2-ben - Ismét vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvár

2019.03.06

A Merkantil Bank Liga NB II 27. forulójára került sor a mai napon. A Credobus Mosonmagyaróvár Soroksáron vendégeskedett, ahol 4-2 arányú vereséget szenvedett. A mosonmagyaróvári gólokat Szabó Viktor és Kovács Ádám szerezték.
A WKW ETO FC Győr Budafokra látogatott, míg a Gyirmót FC Győr a Kazincbarcikát látja vendégül. Utóbbi 2 mérkőzés 19 órakor kezdődött.

SOROKSÁR SC - CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR              4 - 2 (2 - 1)

Szamosi Mihály Sporttelep, vezeti: Kovács Gábor Péter (Garai Péter, Márkus Péter) 

SOROKSÁR: Kovács Dániel - Molnár R., Dvorschák, Gyömbér, Valencsik (Gárdos, a szünetben) - Huszák, Csernik - Orosz M. (Derekas, 64.), Lőrincz, Kundrák - Pál A. (Erdélyi L., 76.) Vezetőedző: Lipcsei Péter
MOSONMAGYARÓVÁR: Somogyi - Németh Á., Forgács A., Debreceni, Czár - Kovalovszki (Jelena, 55.) - Winkler A., Kovács Á. (Bakos B., 74.), Nagy I. (Zsirai, 55.), Bartos - Szabó V. Vezetőedző: Tóth András 

Gólszerző: Csernik, Kundrák(2) Csernik ill. Szabó V.  Kovács Á. 

3.p.: Orosz bal oldali beadását Csernik lőtte a léc alá közvetlen közelről. (1 - 0)
27. p.: Szabó Viktor szerzett labdát az ellenfél térfelének közepén, majd 20 méterről a kapuba bombázott. (1 - 1)
43. perc: Szabadrúgáshoz jutott a Soroksár. A kapura tartó lövés Somogyi Csaba még fogni tudta, de az ismétlés már a hálóban landolt. (2 - 1).

48. perc:  Orosz lőtt kapura, Somogyi Csaba is nagyot védett, de a kipattanót Kundrák az üres kapuba helyezte (3 - 1).
70. perc:  Kovács Ádám gurított a hosszú sarokba (3 - 2).
77. perc: Csernik tizenhatoson belülről, a kapuba helyezett (4 - 2).

MESTERMÉRLEG
Lipcsei Péter: - Megérdemelten szereztük meg a három pontot, különösen örülök a két fiatal, Csernik Kornél és Kundrák Norbert jó teljesítményének, előbbi játékos második gólját a televízió többször is visszajátszaná, annyira szép volt.

Tóth András: - Az első és a második félidő elején is gyorsan gólt kaptunk, s ez nagyjából el is döntötte a mérkőzést. Van min dolgoznunk.