II. Nyári TrollFoci Torna - Angyal Lajos szervezőt kérdeztük

2018.07.07

II. alkalommal került megrendezésre a Nyári TrollFoci Torna, a lébényi Sportpályán. Néhány mondattal össze tudnád foglalni az eseményeket, és a tornával kapcsolatos tapasztalataidat?

Bátran ki merem jelenteni, hogy a TrollFoci Tornák már nem csak a humorról szólnak. Évről-évre jól lehet látni, hogy egyre izgalmas csaták és nagyszerű csapatok jelentkeznek a tornára, aminek én személy szerint örülök. Esküszöm jobb volt, mint az " MB1 J . Viccet félre téve nagyon örülök, hogy ilyen színvonalas tornára sikeredet Nyári TrollFoci torna, amit mind a csapatoknak, mind szervezőtársamnak Levi Adminak köszönök. Tisztába vagyok vele, hogy van hiba, vagy más másképp csinálná, de amíg jelentkeznek, a csapatok addig valami jól működik.

TrollFoci All Stars. Mutasd be őket egy picit, kérlek! Kik ők, mikor alakultak?

Csapatársaim ? " Bolondok egytől egyig" J J

2 éve vagyok ennek a fantasztikus társaságnak tagja, akiknek a labdarúgás a mindenük. Csapatunknak nem az eredmény a lényeg, hanem a részvétel és jó hangulat. Nagyon sok helyre kapunk meghívást nagyon örülünk, hogy kedvelnek minket. Magyarország több pontjáról tevődünk össze, de csak ritkán tudunk találkozni. De amikor együtt vagyunk, minden egyes percet kihasználunk. Facebookon minden nap beszélünk és tartjuk a kapcsolatot, nagyon bízom benne hogy sokáig együtt marad ez a társaság és sok élményünk lesz még. Nyári torna után, augusztus első hetében csapatunk Székelyföldre, Székelyvarságra látogat, ahol helyi csapattal mérjük össze tudásunkat, J majd másnap kispályás tornán fogunk szerepelni.

Jövő évben várható valami újítás, ami más lesz az ideihez képest, vagy minden marad a régiben?

Mindig szeretnénk valami újat belevinni, változtatni kis frissítés nem árt - jó volt látni, hogy jöttek új csapatok, akik feltűnően jól szerepeltek, viszont legnagyobb meglepetésre, nagy esélyes csapatok kiestek Tervünk nem titok, az új csapatok megtartása lesz . szeretnénk 0. napot is szervezni jó hangulatot varázsolni a torna napjára- szerintem jó volt a II. Nyári szabadtéri TrollFoci Torna!