Keglovich László Megyei Kupa - 4 perces továbbjutás

2019.09.05

Szerdán késő délután rendezték meg a Keglovich László Megyei Kupa 3. fordulóját. A megyei II. osztályban szereplő Máriakálnok SE csapata a megyei I.osztályú Csorna SE csapatát látta vendégül.

Már a mérkőzés elején kezébe vette az irányítást a Csorna SE, helyzetek sokaságát alakította ki, de gólra nem sikerült ezeket a helyzeteket váltani. Már-már úgy tűnt, gól nélkül zárul az 1. félidő. 
A 36. percben aztán megtört a jég, és Szalai Attila találatával vezetést szereztek a vendégek (0-1), így a félidő 1-0-ás vendég vezetéssel zárult.

A 2. félidő már eseménydúsabbra sikerült. Mindjárt a félidő elején, a 48. percben Németh Balázs növelte csapata előnyét (0-2), majd bő 10 perccel később szintén Németh Balázs révén már 3 gólos forja volt a Csornának (0-3).

Már-már mindenki elkönyvelte a Csorna továbbjutását, amikor a mérkőzés 85.percében Leskó Imre megszerezte csapata szépítő gólját, majd a 88. percben sikerült dupláznia, így már 2-3 volt az eredmény. Mindenki feszülten várta a folytatást, hiszen egy esetleges döntetlen esetén, az alacsonyabb osztály jogán, a Máriakálnok jut tovább.  Nem kellett sokáig várni, ugyanis a 90. percben Sallai Bence megadta a kegyelemdöfést, és megszerezte az egyenlítő gólt.

Az eredmény a mérkőzés lefújásáig már nem változott, így az alacsonyabb osztályú csapat jogán, a Máriakálnok SE jutott tovább a 4. fordulóba.