Megyei 2 - Kapust is igazolt a Dunakiliti KSE Felnőtt csapata

2020.02.09

Németh Barnabás személyében új vezetőedzővel kezdte meg a felkészülést a Dunakiliti KSE Felnőtt csapata. Munkáját, Németh Róbert segíti. A fiatal, ambíciózus edző Samu Zoltánt váltotta a kispadon, aki ezentúl a megyei I. osztályú Jánossomorja csapatát fogja irányítani.

A tabellán negyedik jánossomorjai csapatnál a kicsit "elfáradó" Varga Róbert lemondott, s a helyére Samu Zoltán került. Ő játékosként Mosonmagyaróváron nevelkedett, felnőttként a megyei első osztályban, Lébényben futballozott. Edzőként Dunakilitin dolgozott, Mosonmagyaróváron pedig az NB II-ben volt pályaedző.

- adta közzé a hivatalos honlapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség (https://gyor.mlsz.hu/hir/ot-klub-valtott-edzot). 
Érdekesség még, hogy a Jánossomorjáról távozó Varga Róbert neve szintén felmerült Dunakilitin. 

De térjünk most vissza a kilitiek felkészülési időszakára. 

Január végén kezdte meg a csapat a felkészülést a tavaszi szezonra. Németh Barnabás fiai a jobb erőnlét érdekében minden héten konditermi edzést is tartanak, melynek a  Pleasuredome Fitness Club Dunakiliti ad otthont. 

Forrás: www.facebook.hu/dunakilitikse
Forrás: www.facebook.hu/dunakilitikse

Sajnos, sérülések nehezítik a felkészülési munkát, hiszen az őszi idény végén térdsérülést szenvedett Zubán Balázs sincs még játékra kész állapotban, valamint a téli holtszezonban, csapat kapusa, Dovigyel István súlyos térdsérülést szenvedett. Rá, még nagyon hosszú gyógyulás vár. A sérültek táborát gyarapítja még Kovács Kornél és Varga Balázs (1995.) is. 

Dovigyel István kiesése okán a tavaszi idényben Tarczy Pál védi a továbbiakban a DKSE kapuját, aki ősszel kapusedzőként tevékenykedett a klubnál.
Rajta kívül még Kopácsi Trisztán érkezett a klubhoz, aki ősszel a Lipót-MITE csapatát erősítette. Valamint a Felnőtt csapata sorait erősíti az U19 tehetséges játékosa, a tavalyi U16-os bajnokcsapat csapatkapitánya, Horváth András is, aki már több alkalommal is lehetőséghez jutott a Felnőtt csapatban

Távozó játékos információnk szerint szerencsésre nincs egyelőre .

Eddig lejátszott Felkészülési mérkőzések:
Dunakiliti KSE - Lébény SE (3 - 0) 
Gsz: Máté Gergő (2), Bodor György

Dunakiliti KSE - Credobus Mosonmagyaróvár B (0 - 0)

A bajnoki rajtig hátralévő Felkészülési mérkőzések

2020.02.16. 17:00 Dunakiliti KSE - Beledi SE
MTE 1904 Sportpálya (Műfű)

2020.02.22. 10:00 Dunakiliti KSE - MITE U19
MITE Sportpálya