Megyei 2.o. - Bronzérmes lett a Dunakiliti csapata - Bedő Patrik és Juhász Csaba nyilatkozott

2018.07.12

· A tabellán a 3. helyet foglaltátok el a bajnokság végén, de ez lehetett volna akár arany- vagy ezüstérem is. Mennyire vagy elégedett ezzel a helyezéssel?

Juhász Csaba: Vegyes érzelmek voltak bennem, de természetesen, én örülök bronzéremnek is.

Bedő Patrik: Az idény elején a vezetőség az első 3 hely elérésének valamelyikét tűzte ki célul. Ezt tekintve elégedett is lehetnék, azonban azt gondolom, hogy a játékos keretünket nézve a csapat ennél sokkal többre volt hivatott. Ezért én elég nagy csalódásnak éltem meg a bronzérmet.

· 2017-ben ezüstérmet ünnepelhettetek, akkor is csak egy hajszál választott el benneteket a bajnoki címtől. 2019-ben bajnokot avathatunk?

Juhász Csaba: Sajnos igen tavaly is egy pici választott el arany éremtől, következő szezonban is maximálist próbáljuk kihozni magunkból, bízzunk benne akkor is nagy sikereket fogunk elérni.

Bedő Patrik: A 2017-es ezüstérem bosszantóbb volt az idei 3. helyezésnél is ,hiszen a bajnokság szinte legvégéig vezettük a tabellát. Az biztos, hogy 2019-ben bajnokot avatunk az biztos, viszont azt hogy ez a Dunakiliti lesz-e nem tudom, de azt garantálhatom, hogy mi a játékosokkal és a vezetőkkel mindent meg fogunk tenni ennek érdekében.

· Volt pár mérkőzés, amelyen nagy szereped volt abban, hogy a csapat nem vesztett pontot/pontokat. Saját teljesítményedet nézzük, mennyire vagy elégedett, vagy elégedetlen?

Juhász Csaba: Igazából én úgy érzem sikerült minden elvárásnak megfelelnem ,minden meccsen kihoztam magamból a maximumot

Bedő Patrik: Nem gondolnám, hogy egyedül nekem köszönhető ez. Mindig mindenki megtett mindent annak érdekében, hogy a csapat pontokat szerezzen, nekem a gólszerzés a feladatom, talán ezért is tűnhetett úgy, mintha nekem nagyobb szerepem lenne ebben, de ez egyáltalán nem így van. Tavaly huszonkét gólig jutottam és idén ezt próbáltam meg felülmúlni. Ezt a 41 találatommal sikerült is teljesítenem ami nem csak az én érdemem. Szeretném is megköszönni ezt a csapattársaimnak akik hozzásegítettek ehhez. Ezáltal sikerült is elhódítanom a Gólkirályi címet, amire nagyon büszke vagyok, de azért szó nélkül elcseréltem volna egy bajnoki címre

· Hű maradsz a Dunakilitihez, vagy felmerült esetleg a klubváltás gondolata benned?

Juhász Csaba: 2019-es szezont még Dunakilitin fogom folytatni azt tudom, azt nem tudom utána hogy fognak alakulni a dolgok.

Bedő Patrik:. Komolyabb megkeresésem két csapattól volt, de nagyon jól érzem magam Dunakilitin, rengeteg barátom van itt, kiválóak a körülmények és a szurkolók, mindennel teljesen elégedett vagyok. Ezt a félévet még biztosan itt töltöm, aztán télen meglátjuk, merre vezet az utam.