Megyei 2.o - Edzőváltások Dunakilitin

2019.12.01

Véget értek a megyei II.osztály őszi mérkőzéssorozatai. A játékosok már a téli pihenőjüket töltik. Az edzők, vezetők értékelnek, következtetések vonnak le a csapat teljesítményével kapcsolatban.

Így volt ez a Dunakiliti csapatánál is, ahol kettős edzőváltást hozott a csapat őszi szereplése. A Felnőtt csapatnál Samu Zoltánt, a csapat játékosa Németh Barnabás váltja a kispadon, míg az U19-es korosztálynál Tamás Patrikot, szintén a Felnőtt csapat egyik játékosa, Varga Balázs.

Felnőtt csapat 21 megszerzett ponttal a tabella 8. helyéről várja a folytatást. 6 győzelem - 3 döntetlen - 6 vereség a mérlegük. 53 alkalommal sikerült az ellenfél hálójába találni, míg a kiliti kapujába 31 gólt lőtt ellenfelük.
Németh Barnabástól nem áll messze az edzői hivatás, hiszen edzője a Dunakiliti U14, az MTE U17, valamint az MTE Futsal csapatának. Aki ismeri munkásságát tudja, eddig még nem mondott csődött. Minden csapatát sikerre vitte. Reméljük, így lesz ez a DKSE Felnőtt csapatánál is.

Az U19-es korosztály a tavalyi évben bajnoki címet szerzett. Igaz, a tél folyamán akkoris edzőt váltottak. Németh Róbertet a fiatal Tamás Patrik váltotta, aki tavaszi idényben mutatott lelkesedésével meggyőzte a szakmai stábot, és bizalmat szavaztak neki erre a bajnokságra is. Most azonban a megszerzett 27 ponttal, 9 győzelemmel és 5 vereséggel "csak" a 6. helyet sikerült megszerezni. A történethez hozzátartozik az is, hogy a nyár folyamán, a tavalyi évben szintén bajnok U16-os keret gerincével egészült ki a gárda, valamint a jelenlegi U16-os csapat tagjai közül fejlődés céljából többeknek lehetőséget biztosított a Tamás Patrik, akit a kispadon az a Varga Balázs vált, aki jelenleg az U11-es korosztálynak is edzője.

Mindkét újdonsült edző nagy kihívás elé van állítva, és a felelősségük sem kicsit. Kíváncsian várjuk, mit hoz a tavaszi folytatás.

A GZs-Gymsfoci csapata sok sikert, kíván a fiatal szakembereknek.