megyei 2.o - Hegyeshalom nyerte a hétvégi rangadót

2019.03.11

Mint arról már korábban beszámoltunk (Megyei 2.o. - Fontos mérkőzés következik ismét) ismét rangadó jellegű mérkőzésre került sor az Orchidea csoportban. A Hegyeshalom SC ezúttal a Hédervár együttesét fogadta.

A kilátogató nézők izgalmas mérkőzésnek lehettek szemtanújai, mert bár Hegyeshalom Tóth Ferenc 27.percben, majd Régely László 32. percben lőtt góljával 2-0-ás vezetést szerzett, Angyal Ernő révén nem sokkal később jött a válasz, majd ezután folyamatos veszélyben forogtak a kapuk, és egy kis szerencsével a félidő vége előtt az egyenlítő gólt is megszerezhette volna a Hédervár

A második félidő első felében komolyabb veszélyt egyik csapat sem jelentett a kapura, majd a 76. percben ismét Tóth Ferenc volt eredményes, ezzel 3-1-re módosult az eredmény. De nem maradtunk sokáig gól nélkül, a 78.percben Angyal Ernő duplázott, így már 3-2. Innentől kezdve egyre jobban fölénybe került a Hédervár, és Takács Bence bravúrjainak volt köszönhető, hogy nem tudott egyenlíteni.

A második félidő krónikájához még hozzá tartozik, hogy a mérkőzés vége előtt, mindkét csapat 10 emberre fogyatkozott. Először a 81.percben a 2. sárga lapját begyűjtő Derdák Gábor, majd a 90.percben Molnár Árpád mehetett zuhanyozni.