megyei 2.o. - "Máriakálnok a második családom"

2020.03.03

Mint azt a Bezenye SE újdonsült vezetőedzője, Horváth Zsolt előző nyilatkozatában is említette, mindösszesen 1 játékossal gyarapodott a Bezenye játékosállománya. Ő, Horváth Rajmond, akinek neve szinte egyet jelent a Máriakálnok SE csapatával.
Most pedig fogadjatok szeretettel néhány gondolatot tőle új csapatához érkezésének való útjáról, és arról, hogy mit is jelentett neki a Máriakálnok SE csapata, ahol hosszú éveket töltött.

Régóta szimpatizáltunk egymással a Bezenye és én, mondhatni, hogy ez a sokadik érdeklődésük volt irántam, és hosszú idő után úgy döntöttem, hogy megpróbálom ott.Nagyon nehéz volt a döntés mivel, Máriakálnok a második családom és mikor meccsre, vagy éppen edzésre megyek, az olyan érzés mintha hazamennék.

Gyermekként érkeztem és felnőttként távoztam. Rengeteg élménnyel, és ami számomra a legfontosabb, hogy szeretettel telt el ez az idő, amit ott töltöttem. Rengeteget köszönhetek ennek a közösségnek, mind a szurkolóknak (Öcsi, aki párszor örömkönnyeket csalt az arcomra és rengeteg szeretetet adott, amit, míg élek soha nem felejtem el), mind edzőmnek, csapattársaimnak, és mindenkinek.

Tiszta szívemből kívánom a Máriakálnoki csapatnak, hogy legyen számukra ez a szezon a legsikeresebb.

Hogy viselek e még valaha Máriakálnoki mezt? Meglátjuk.
Szeretnék a Bezenyei csapattal előkelő helyen végezni a bajnokságban.

Megható, őszinte sorokat olvashattuk az imént, melyek után azt hiszem, nehéz megszólalni, és bármit is mondani.
A G&Zs csapata nevében azt kívánjuk Rajminak, váltsa valóra álmait ott, ahol a legjobban szeretné. Sérülésmentes, gólgazdag pályafutást kívánunk