Megyei 2.o. - Samu Zoltán a DKSE új vezetőedzője

2019.01.20
Forrás: www.mte1904.hu
Forrás: www.mte1904.hu

A téli felkészülést új vezetőedzővel kezdi meg a Dunakiliti KSE megyei 2.osztályú csapata. Samu Zoltánnal, az újdonsült vezetőedzővel beszélgettünk a felkészülés menetéről és a csapattal kapcsolatos terveiről.

 • Januártól a Dunakiliti KSE Felnőtt csapatának vezetőedzőjeként tevékenykedsz. A csapat, jelenleg a 7. helyen áll a tabellán. Ez az előző évekhez képest nem túl fényes eredmény. Mikor és hogyan láttál neki a munkának, hogy egy kicsit felrázd a társaságot?
  Hivatalosan január 22-én kezdjük meg a felkészülést, de 18-án pénteken, már tartottunk egy kis összetartást, ahol mindenkivel kicsit elbeszélgettem a tervekről.
 • Németh Balázs távozott a csapattól. Vannak már kiszemelt játékosok az ő posztjára?
  Igazából nem terveztem túl sok játékost igazolni, mivel úgy gondolom, hogy egy nagyon erős keretet kaptam. Két név szerepelt az elképzelésemben, de mivel őket nem sikerült leigazolni, többet erről nem is szeretnék mondani 
 • Milyen további változtatásokat tervezel? Milyen posztra/posztokra szeretnél játékost igazolni?
  Egy kicsit más játékrendszert szeretnék a csapattal begyakoroltatni, ami szerintem passzolna a csapat képéhez, és hatékony lehet 
 • A Dunakiliti KSE mellett az MTE 1904 egyik utánpótlás csapatának is te vagy az edzője. Miként tudod a kettőt összehangolni úgy, hogy mindkét félnek jó legyen?
  Hála istennek minden támogatást megkapok az MTE elnökétől Drescher Ottótól és az UP. vezetőmtől Schmatovich Gábortól, úgyhogy gond nélkül össze tudom hangolni a két csapat munkáját. 
 • Törzsgyökeres Dunakiliti lakosként feltételezem, folyamatosan figyelemmel kísérted eddig is a csapat eddigi teljesítményét. Véleményed szerint, mi lehet az oka az előző évekhez képesti visszaesésnek.
  Nem vagyok törzsgyökeres Dunakiliti lakos, tavaly költöztem Kilitire a családommal, mivel a feleségem amúgy is Dunakiliti származású. Igen nyomon követtem az elmúlt idény mérkőzéseit, és akkor is és most is úgy gondolom, hogy ez a csapat megyei első osztályú szintű csapat. Nem igazán szeretnék a múlttal foglalkozni, csak a jelennel és a remélhetőleg minél sikeresebb jövővel 
 • Mikor lennél maximálisan elégedett a bajnokság végén? Hányadik helyre várod a csapatot?
  Ha elérjük a kitűzött céljainkat, és ezért a csapat mindent megtesz, maximálisan elégedett leszek. Célunk, a minimum a bronz érem megszerzése. Úgy gondolom erre minden esélyünk meg van 
 • Németh Bazsin kívül más is távozott a csapattól?
  Németh Balázson kívül szerencsére nem volt távozó. Egy-két játékosnál voltak megkeresések, de a csapat erősségét jelzi, hogy ezeknek a játékosoknak meg sem fordult a fejükbe, hogy eligazoljanak. Ez szerintem egy igazi CSAPAT szellemet mutat, és szerintem ez az alapja egy sikeres csapatnak. Már pedig ez a csapat egy sikeres csapat.
 • Ki az eddigi biztos érkezők és ki(k)nek a leigazolása várható még?
  Jelenleg az elején tartunk, igazából kedden csapunk bele a munkába 
 • Hol tart jelenleg a felkészülés?
  6 hetes felkészülést terveztem, heti 3 edzéssel és 1 edzőmérkőzéssel, amik a következők lesznek:
  Dunakiliti- Dunakiliti ifi január 26, 15:00 ,
  Dunakiliti- Halászi február 3, 10:00,
  Dunakiliti- Hédervár február 9, 15:00,
  Dunakiliti- Jánossomorja február 16, 19:00.
  Dunakiliti- Kunsziget február 23, 11:00.
  Minden mérkőzést az MTE műfüves pályáján fogjuk játszani, ahová minden kedves szurkolónkat szeretettel várunk