Megyei II.o. - Az őszi szezon edző szemmel (1) - Máriakálnok SE

2019.11.21

Az Orchidea csoport Megyei II.o. tabellájának élén zárta az őszi versenysorozatot a Máriakálnok SE csapata, amely új vezetőedzővel vágott neki a 2019/2020-as. Horváth Zsoltot - aki Schafranek Ádám távozása után jelenleg a Mosonszolnok SE gárdáját irányítja - Kovács Krisztián váltotta a kispadon . Az újdonsült vezetőedzőt kérdeztük, hogyan értékelné csapata eddigi szereplését és hogyan készülnek a tavaszi mérkőzéssorozatra.
Fogadjátok sok szeretettel.

Kovács Krisztián - a Máriakálnok SE vezetőedzője
Kovács Krisztián - a Máriakálnok SE vezetőedzője

Üdvözlöm a G&ZS Photo oldal olvasóit!

A Máriakálnok SE 2019/20 őszi idényének értékelését azzal szeretném kezdeni, hogy gratulálok csapatom minden játékosának az őszi eredményhez és köszönöm nekik a fél éves hozzáállásukat, mind az edzések, mind a mérkőzések tekintetében. Köszönet a vezetőinknek, nagyon sokat tesznek az egyesület zavartalan működéséért. Köszönet a szurkolóinknak! Fantasztikusak! A Máriakálnoki Légió a régió legjobb szurkolótábora! - Ezek összessége hozta a sikereinket hétről-hétre. Az őszi szezon megszerezhető 45 pontjából 38-at bezsebeltünk, ez szép eredmény, ezzel elégedettek lehetünk. A mutatott játékunk viszont elég hullámzó volt, sokszor meccsen belül is, erre mindenképp oda kell figyelnünk a jövőben.

Jó felkészülés után, jól kezdtük a bajnokságot, általában előnnyel mentünk már szünetre és azokat a meccseket amikor magunkhoz képest gyengén játszottunk is hozni tudtuk - erős csapatokat ejtettünk ki a kupában is. - Szerintem aki látta soha nem felejti el, a Csorna elleni "feltámadásunkat"..... az ilyen pillanatokért lehet szeretni ezt a Sportot.

A mosonszentmiklósi döntetlent inkább bravúrnak mondanám, 65 percet emberhátrányban, és az "x" Héderváron sem rossz, egyetlen hiányérzetünk a vereségért Bősárkányban lehet, de azon a napon egyszerűen semmi sem ment.. leckét kaptunk, hogy a foci márpedig ilyen...

Összességében egy jó évet zártunk, erre lehet tovább építkezni. Fő célom; hogy ezeket az ingadozásokat a játékunkban kiküszöböljük és egy egyenletes, a tőlünk telhető legjobb játékot vigyük a pályára minden héten. Ezen fogunk dolgozni.

Egy kemény alapozás vár a fiúkra, sok edzőmeccset fogunk játszani erős ellenfelekkel. Hivatalosak vagyunk Ausztriába egy színvonalas tornára és utolsó héten, Felcsúton játszunk egy meccset. Kell egy jó felkészülés, ha el akarjuk érni a céljainkat úgy a kupában, mint a bajnokságban is. Erősítéseket nem különösebben tervezünk, ezt a jó társaságot szeretnénk együtt tartani. Vannak ügyes gyerekek az U19-ben, páran játszottak is a szezonban a felnőtt csapatban. Az egyesület filozófiáját követve pár kálnoki kötődésű fiatalt próbálunk majd meg a csapathoz hozni/visszahozni.

Végül, köszi Nektek is G&ZS Photo , hogy általatok látható a környék sportélete azoknak is, akik nem tudnak kilátogatni eseményekre.. Most van egy kis szünet, hogy újult erővel vágjunk neki a tavasznak.! Jó pihenést és Sportsikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok a G&ZS Photo oldal követőinek!