Megyei II.o - őszi szezon edzői szemmel (3) - Bódi-Trans Mosonszolnok SE

2019.11.24
Horváth Zsolt (itt még a Máriakálnok SE edzőjeként)
Horváth Zsolt (itt még a Máriakálnok SE edzőjeként)

A 2019/2020-as bajnoki idény kezdetekor még Schafranek Ádám irányította a mosonszolnoki gárdát, aki már több éve irányította a csapatot. Az 5. fordulóban, edzőváltásra került sor. Az egykori máriakálnoki sikeredző, Horváth Zsolt ülhetett a kispadra. Lecsónak - ahogy mindenki ismeri - sokat köszönhet a kálnoki csapat, hiszen a tavalyi évben a Megyei II.osztályú bajnokságban 3., míg a Keglovich László Megyei Kupában a 2. helyen végzett a csapat. 

Nagyon bízunk benne, hogy a futball iránti alázatával, és elkötelezettségével a mosonszolnoki gárda is hasonlóan szép sikereket érhet majd el. 

Az elmúlt félév munkájáról kérdeztük a szakembert, aki a következőképpen értékelt: 

Mosonszolnokon az 5. fordulótól vettem át a csapat irányítását. A következő hat hétben nagyon kellemes dolgokkal szembesültem. Megfelelő létszámmal látogatták az edzéseket a srácok. Ami még nagyon sokat segített, hogy az egyik de inkább mindkét kapusunk részt vett a foglalkozásokon. Úgy gondolom, hogy ennek is köszönhető volt egy 5-6 meccses nagyon jó sorozatunk. Ezek után azt vártam, hogy azt a bizonyos fonalat nem fogjuk elengedni egyhamar. De sajnos, a következő 5-6 mérkőzést nem sikerült olyan eredménnyel zárni, mint ahogy azt elvártam volna a csapattól. Igaz, papíron nálunk jobb csapatokkal találkoztunk, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehetett volna 1-2 győzelmet aratni. Igazából egy felemás őszt zárt a csapatunk. Bízom benne,hogy egy kemény sérülésmentes felkészüléssel eredményesebb tavaszt tudunk produkálni.