Megyei II.o. - őszi szezon edzői szemmel (4) - Hédervár KSE

2019.11.27

Sorozatunk következő állomása, Hédervár, ahol Szakáll Báintot az utolsó 4 fordulóra Zsebedics Bence váltotta a kispadon. A csapat, a Máriakálnok SE vetélytársaként, sokáig esélyes volt az őszi bajnoki címre, végül 31 ponttal 10 győzelemmel, 1 döntetlennel és 4 vereséggel, a tabella 4. helyéről várják a tavaszi folytatást.

Az újdonsült Mestert kérdeztük, saját tapasztalatairól, aki többek között azt is elárulta, hogy elődjéhez hasonlóan, ő is távozik a kispadról.

Köszöntöm az Olvasó közönséget!

Mivel csak a szezon utolsó 4 mérkőzésére vettem át csapatot, így inkább nem a teljes őszi szezont értékelném, nem célom, hogy más munkáját firtassam, így csak a magaméról alkotnék véleményt. Egy kicsit nehéz körülmények között vettem át a csapatot, sajnos nem a legkellemesebb ellenfelek ellen, ha már lehet így fogalmazni. Összességében az, hogy a csapat nem maradt távol a tavaszi szezonra a dobogótól, csak annak köszönhető, hogy maximálisan átérezték a helyzet súlyát, illetve talán mondhatom azt is, hogy kicsit könnyelműen vette egy két csapat ellenünk az összecsapást. Edzői szemszögből nézve, amit kértem tőlük magukhoz mérten maximálisan végrehajtották, így ilyen téren könnyű dolgom volt, csak bíznom kellett bennük, amit úgy érzem meg is háláltak. Büszkeséggel töltött el, hogy egy ilyen jó, karizmatikus egységes csapatot irányíthattam az utolsó 4 fordulóban. Mint csapatként, mint egyénileg, az én szememben hatalmasat nőttek az elmúlt 1 hónap alapján.

Végezetül külön köszönöm a segítséget a Kiss Ádámnak és Endrődy Barnának akik kisegítették ,, munkámat" mikor civil életbeli munkahelyi elfoglaltságomnak kellett eleget tennem. Köszönöm a bizalmat Danyi Péter elnök úrnak, és az egész egyesületnek egyaránt. Boldogan gondolok vissza a Hédervári másfél évre, remélem, mind az ifi, mind a Felnőtt csapat éremmel gazdagodik! Ehhez sok sikert és kitartást kívánok a jövőbeli felnőtt és ifi edzőnek egyaránt!

Én most kiszálltam a ,, megyei futball körforgásból" egy időre. Amit tudtam megtettem, jó pihenést, jó felkészülést kívánok minden sportbarátnak!

Hajrá Hédervár!

Bence utolsó mondatát kicsit fájó szívvel vettük tudomásul, hiszen aki ismeri tudja, hogy az edzői munka iránti elhivatottságát, alázatát, lelkiismeretes munkáját, játékos központúságát néhány edző társa megirigyelhetné! 

BENCE!
Magunk, és a GZs-GyMSFoci Olvasói nevében további sok sikert kívánunk a továbbiakhoz.