Megyei II.o. - őszi szezon edzői szemmel (6) - Rajka SE

2019.12.06
Fülöp Dezső a Rajka SE vezetőedzője
Fülöp Dezső a Rajka SE vezetőedzője

Sorozatunk folytatásaként ezúttal Fülöp Dezső, a Rajka SE vezetőedzője került "Mikrofonvégre" az őszi szezon értékelése kapcsán.
Erős, ütőképes csapatként,  33 megszerzett ponttal, a tabella 2. helyéről várják a tavaszi folytatást. 15 mérkőzésből 10 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 3 alkalommal döntetlent játszottak, míg mindösszesen 2 alkalommal rabolta el ellenfelük a 3 pontot

Nézzük, miként látta a vezetőedző csapat szezonbéli szereplését:

Fotó: Járeb Jutka 

A megyei 1. osztályból való kiesést követően döntött úgy a vezetőség, hogy a csapat gerincét - rutinos játékosokat - megtartva, megfiatalítja a csapatot.
Az első év az összeszokás és a csapattá érés éve volt, ahol a 7.helyen fejeztük be a bajnokságot. Az idei bajnoki évre az 1-5 hely valamelyikének megszerzését tűzte ki a vezetőség. Ennek eddig sikerült maximálisan megfelelnünk! Ez is mutatja, hogy jó úton indultunk el, és ezt szeretnénk folytatni a jövőben is! Megfelelő téli felkészülés után, ahol főleg magasabb osztálybeli csapatokkal fogunk megmérkőzni, szeretnénk egy hasonló tavaszt produkálni, és a dobogón végezni. Ennek érdekében sokat fogunk dolgozni!
A további célunk az, hogy a fiatal játékosaink tovább fejlődjenek, erősödjenek, mert még sok lehetőség rejlik a csapatunkban a kicsit távolabbi jövőre nézve. Sok jó képességű csapat van most az osztályunkban, úgyhogy izgalmas tavasz elé tekinthet játékos, edző és a szurkoló egyaránt

Sok sikert, és sérülésmentes mérkőzéssorozatot kívánunk a tavaszi folytatáshoz, a GZs-GymsFoci olvasói nevében a Rajka SE csapatának.