Megyei 2.o. - Máriakálnok SE Berényi Szabolcs

2018.07.10

· A tabellán a 6. helyet foglaltátok el a bajnokság végén. Elégedett vagy ezzel a teljesítménnyel?

Berényi Szabolcs: Nem vagyok elégedett az elért helyezéssel, úgy gondolom, hogy előrébb is végezhettünk volna a keretünk erőssége alapján, de csapatszinten nem tettünk eleget. Hogy kihozzuk magunkból a maximumot.

· Szerintem, a megye legjobb szurkolótábora a tiétek. Hiszen télen, nyáron, folyamatosan ott vannak veletek még idegenbeli mérkőzéseken is. A mérkőzéseitek hangulatát sok profi csapat is megirigyelhetné! Úgy hallottam, néhányotok a pályán kívül is jó kapcsolatot ápol velük. Ez valóban így igaz?

Berényi Szabolcs: Igen nagyon örülünk a jó hangulatnak, amit a srácok teremtenek, én személy szerint jó viszonyt ápolok velük

· Ha a saját teljesítményedet nézzük, mennyire vagy elégedett, vagy elégedetlen?

Berényi Szabolcs: Ahogy a csapattal úgy magammal sem vagyok 100%-ig elégedett

· Pár hét múlva elindul a következő bajnokság. Mikor lennél elégedett, jövő júniusban? Hányadik helyre várod a csapatot?

Berényi Szabolcs: Mindenképpen dobogóra várom a csapatot, de ehhez gyökeres változásokra lesz szükség főként edzéslátogatottság terén.

· Hű maradsz a kálnoki csapathoz, vagy felmerült esetleg a klubváltás gondolata benned?

Berényi Szabolcs: 90% hogy maradok a csapatnál

· Tavasszal, a bajnok Mosonszolnok otthonában 1-0 arányú vereséget szenvedtetek úgy, hogy a Mosonszolnok az utolsó pillanatban szerezte meg a vezetést. Kicsit a kapusok bárbajának is mondhatjuk ezt mérkőzést, hiszen voltak nagy helyzetek itt is, ott is. Elemeznéd egy kicsit ezt mérkőzést?

Berényi Szabolcs: Mosonszolnok ellen minden mérkőzésünk rangadónak számít. Készültünk fejben a mérkőzésre, szerettük volna megmutatni, hogy nekünk is ott lenne a helyünk az élmezőnybe. A mérkőzést is az jellemezte, mint az összes nagy meccsünket a szezonban. Az ellenfél dominált jobban, mi szervezetten védekeztünk. Megvoltak nekünk is a helyzeteink az ellenfélnek is. Rendre ki is hagytuk ezeket a lehetőségeket és az utolsó percben az ellenfél játékosa megrúgta élete gólját. Ez a meccs is olyan volt, mint az egész szezonunk. Mindent kihagytunk, minden kifele pattant és a bírókkal is sokszor meg kellett küzdenünk.

· VB. Beszámolnál az eddigi tapasztalataidról? Mi a véleményed az eddig látottakról?

Berényi Szabolcs: Nem a nagy csapatok tornája ez egyelőre. Nem vagyok elégedett az eddig látottakkal

· Ki az abszolút esélyes szerinted?