NB2 - Kazincbarcikára látogat az MTE

2019.03.14

Vasárnap (03.17.) 15 órától Kazincbarcika ellen lép pályára a Credobus Mosonmagyaróvár csapata a Merkatil Bank Liga NB II. 29. fordulójában. 
A mérkőzés játékvezetője Takács Tamás lesz, segítői a két asszisztens Csatári Tibor és Tőkés Róbert lesznek, a tartalékjátékvezető Nagy Norbert.
A mérkőzésnek a Putnoki Várady Béla Sportközpont ad otthont.

Amennyiben sikerül átmenteni az elmúlt heti Gyirmót elleni jó formáját a csapatnak, bízunk benne, ponttal esetleg pontokkal térhetnek haza útjukról. 
Mindezidáig 3 alkalommal találkozott egymással a két együttes. mely során 1-szer barcikai sikerrel, 2 alkalommal 0-0-ás döntetlennel zárult a mérkőzés. Az egyetlen barcikai győzelem az 2018. ősszel született, amikoris 3-0 arányban diadalmaskodtak az MTE felett.

Szabó Viktor Gyirmót ellen begyűjtötte 5. sárga lapját, így rá nem számíthat Tóth András vezetőedző. Rajta kívül sérüléssel bajlódik még Darázs Péter és Kozma Richárd.

A Kazincbarcika jelenleg a tabella 8. helyét foglalja el. Eddigi mérlege 11 győzelem, 7 döntetlen és 10 vereség. A gólarányuk 43 lőtt és 37 kapott gól. Jelenleg 40 ponttal rendelkeznek.

A Mosonmagyaróvár jelenleg a tabella 19. helyét foglalja el. Eddigi mérleg 5 győzelem, 9 döntetlen, és 14 vereség. A gólarányuk 28 lőtt és 46 kapott gól. Jelenleg 24 ponttal rendelkeznek.

Az elmúlt héten, Eszlátyi István duplájával 2-1 arányban a bajnokesélyes Gyirmótot sikerült legyőzni, ami felettébb nagy bravúrnak számít. Bízzunk benne, ez elég önbizalmat adott a játékosoknak ahhoz, hogy elhiggyék van keresnivalójuk a másodosztályban. 

Nézzük meg egy kicsit a két csapat eddigi tavaszi mérlegét:
Kazincbarcika
A nyitó fordulóban hazai pályán 5-0 arányban legyőzték a Tiszakécske csapatát, majd ezt két vereség követte. Először a Balmazújváros vendégeként, majd hazai pályán a Vác ellen. A Dorog, a Soroksár és a Budafok csapatát sikerült még legyőzniük, a Gyirmót elleni mérkőzésük szintén vereséggel zárult.
Tehát a tavaszi mérlegük eddig: 4 győzelem és 3 vereség

Mosonmagyaróvár:
A nyitó fordulóban a Kaposvárt látták vendégül, amely mérkőzés vendég sikert hozott. Ezt két 1-1-es döntetlen követte, először a Tiszakécske vendégeként, majd hazai pályán a Balmazújváros ellen. A következő 3 forduló sajnos nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. A Vác és a Soroksár vendégeként, valamint a Dorog vendéglátójaként vereséget szenvedett a csapat. Ezek után következett a már sokat emlegetett Gyirmót elleni hazai pályás győzelem (NB2 - Bravúr a Wittmann Antal parkban).
Tehát a tavaszi mérlegük eddig: 1 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség.

Sérülésmentes, sikeres mérkőzést kívánunk a csapatnak.