NB2 - Riválistól igazolt az MTE

2019.01.31

A szintén másodosztályú Dorog FC csapatából erősít a Credobus Mosonmagyaróvár csapata. Nagy István személyében egy rutinosnak számító középpályás érkezett Mosonmagyaróvárra.

Nagy István pályafutását tekintve, több éven keresztül volt a Dunaújváros (régi nevén Dunaferr) játékosa.

2009-ben a Paksi FC játékosa lett, ahol 4 évig erősítette csapatát. Itt léte alatt kölcsönjátékosként a BFC Siófok gárdájához került.

2013 nyarán Szolnoki MÁV FC-hez, majd 2016/2017-es bajnoki évadtól a jelenleg szintén a másodosztályban szereplő Békéscsaba együtteséhez igazolt. Az első bajnoki évben 11 góllal járult hozzá csapata sikeréhez.

A 2018/2019-es bajnokságot a Dorogi FC csapatánál kezdte, fél éves ott tartózkodása után került a mosonmagyaróvári klubhoz. Az őszi idény során 11 mérkőzésen 2 alkalommal talált be ellenfele hálójába.


Nagy István mellett az U20-as válogatottat is megjáró Debreceni András érkezett a Győri ETO FC csapatából, Németh Ádám a jelenleg az NBIII Keleti csoport tabellájának élén álló Szolnoki MÁV FC-től, Gálfi László az NB III Nyugati csoportjában szereplő, és a bajnokság végére dobogós helyre pályázó III.Ker.TVE gárdájából, míg a fiatal, ambíciózus Kovalovszki Máté az NBI-es Haladás csapatától érkezett Mosonmagyaróvárra.

A diasorban közzétett képek forrása:
www.eto.hu
www.tve1887.hu
www.dorogifc.hu
szolnokimavfc.hu
haladas.hu