NB2 - Szabó Viktort a Credobus Mosonmagyaróvár játékosát kérdeztük

2019.02.06

Mint arról már korábban beszámoltunk, a hétvégén a Credobus Mosonmagyaróvár egy döntetlen szagú küzdelemben 1-0-ás vereséget szenvedett a feljutásért harcoló Kaposvári Rákóczi FC ellen. Szabó Viktor, a mosonmagyaróváriak játékosa mondta el véleményét a mérkőzéssel kapcsolatban, és arról, mire számít a soron következő, Tiszakécske elleni találkozón.

Szabó Viktor egyébként, Jelena Richárddal holtversenyben vezeti csapata házi góllövő listáját.

A Kaposvár elleni meccs sajnos nem úgy sikerült, ahogy elterveztük! Azt kaptuk, amire számítottunk. Jó csapat a Kaposvár, nem véletlenül állnak a harmadik helyen és küzdenek a feljutásért! Viszont úgy gondolom, nem érdemeltünk vereséget, nagyon sokat dolgozott a csapat ezen a nagyon nehéz talajon. A döntetlen inkább lett volna igazságos ezen a küzdelmes mérkőzésen!

A következő idegenbeli mérkőzésünk Tiszakécskén lesz. Kifejezetten nehéz mérkőzésre számítok, hasonlóan mély talajon valószínű inkább a küzdelemé lesz a főszerep, amiben minket tavasszal senki nem győzhet le. Ha ugyanilyen szervezetten, elszántan és kicsit több szenvedéllyel játszunk, biztos vagyok benne, hogy győzelmi esélyeink lesznek!

Próbáltunk más játékost is, többek között a kaposvári oldalról  is mikrofonvégre kapni, ám megkeresésünkre ezidáig még nem érkezett válasz. Amennyiben időközben beérkezne, természetesen az ő véleményüket is közzé tesszük.