NB2 - Új játékosokat faggattunk

2019.02.08

A Credobus Mosonmagyaróvár játékoskerete 5 új játékossal gyarapodott a téli felkészülés során. Az edzőmérkőzésekről közölt tudósításunkban igyekeztünk néhány dolgot megosztani pályafutásukról. Most azonban őket kértük meg, röviden mutatkozzanak be az olvasóknak.

GÁLFI LÁSZLÓ - 5 éves korom óta focizom, 12 évet Angyalföldön, a Vasas Akadémián töltöttem el. Ezenkívül, utánpótlás szinten voltam még 2 évet az Újpestben, aztán 3 évet a III.Kerületi TVE-ben. Az edző személye, illetve az előrelépés miatt döntöttem a váltás mellett. Nagyon jól érzem magam itt és remélem hozzá, tudok majd járulni a célunk eléréséhez!

KOVALOVSZKI MÁTÉ (19) - Dunaföldváron kezdtem a labdarúgást. Majd egy rövid dunaújvárosi kitérő után Paksra kerültem. Két és fél év után az Illés Akadémián jártam próbajátékon és 2014 nyarán igazoltam Szombathelyre. Négy évig voltam az akadémián és az utolsó szezonom végén kaptam profi szerződést a Haladástól. Több játéklehetőség reményében kerültem ide, és mindent megteszek azért, hogy a Mosonmagyaróvár elérje a célját az idei szezonban.

NAGY ISTVÁN - Nagy István vagyok 32 éves támadó középpályás. Pályafutásom: Dunaújváros, Paks NB1, ahol Liga Kupát és egy bajnoki ezüstérmet szereztem a csapattal. Siófok, Szolnok, Békéscsaba, ahol tavaly bronzérmet szereztünk, majd Dorog és innen érkeztem. Terveim közé tartozik, hogy a Mosonmagyaróvár jövőre is a másodosztályban szerepeljen!!