NB3 - A csapat nagy része távozott Mosonmagyaróvárról

2019.07.05

Szinte egy teljesen új kerettel vág neki az NBIII-as bajnokságnak a Credobus Mosonmagyaróvár csapata. Az elmúlt évi csapatból mindösszesen 8 játékos maradt - számolt be a klub hivatalos honlapján Horváth Péter, az MTE újdonsült technikai vezetője és médiafelelőse.
Bakos Bence, Czár Richárd, Darázs Péter, Heinrich Márk, Kozma Richárd, Szalka Dominik, Sziklási Gergely ölti magára az ősszel a MTE-s mezt, valamint örömteli hír, hogy hosszú sérülése után  Boros Tamás is ismét Király József rendelkezésére áll. Boros Tamás egyébiránt a klubnál kapusedzői feladatokat is ellát majd az Utánpótlás korosztályoknál.

Távozott tehát:
Bartos Julián, Eszlátyi István, Forgács András, Gálfi László, Jelena Richárd, Kovács Ádám, Kovalovszki Máté, Maly Dominik, Nagy István, Németh Ádám, Somogyi Csaba (K), Szabó Viktor, Vágó Levente, Winkler András, Zsirai Martin (csk).   

Mindannyiuknak sikeres, sérülésmentes pályafutást kívánunk az új egyesületüknél. Bízunk benne, hogy mindegyikük megtalálja a számításait. 

Az Utánpótlásnál maradva még egy pár gondolat erejéig, a klubnál folyó szakmai munka eredményességét dícséri, hogy a 2018/2019-es bajnoki évadban bajnoki címet szerzett az MTE U19-es csapata Horváth Csaba és Szabados Gábor irányításával. Ennek eredményeként a felkészülést a Felnőtt csapattal kezdte meg a két kapus Kokas Simon, valamint Reicher Gergő, aki az általános iskolai tanulmányait a Puskás Akadémián fejezte be, majd onnan tért vissza tavaly nyáron nevelőegyesületéhez. Rajtuk kívül még Nagy Lionel, Benkovich Zsolt, Pandur Gergő - akik az elmúlt bajnokság során már több alkalommal bemutatkoztak az MTE B csapatában -, valamint Bölönyi Bence látogathatja a Felnőtt csapat edzéseit.
Bízunk benne, hogy őket és rajtuk kívül még néhány saját nevelésű fiatalt láthatunk majd az I. csapatban is tétmérkőzésen szerepelni.