NB3 - Megszólalnak az MTE 1904 új játékosai (2) - FORGÁCS PÉTER

2020.02.09

Mint azt már előzőekben említettük, igyekszünk "Mikrofonvégre" kapni a Credobus Mosonmagyaróvár új játékosait, hogy a bajnoki mérkőzés sorozat kezdetére Olvasóink is megismerhessék őket.

Előzőleg már megismerhették Lakatos Gergőt (NB3 - Megszólalnak a MTE 1904 új játékosai (1) - Lakatos Gergő), aki Jászberényből érkezett a csapathoz.

Sorozatunk most következő részében Forgács Pétert ismerhetik meg, aki Gyöngyösről érkezett Mosonmagyaróvárra.

Forgács Péter vagyok 1997.07.26- an születtem Egerben. Besenyőtelekről származom, ott is kezdtem el a labdarúgást. Majd Hevesre igazoltam, ahol megtanultam a labdarúgás alapjait. 2010 nyarán leigazolt az MTK Budapest ahol nyolc remek évet töltöttem el. Itt lett belőlem korosztályos válogatott labdarúgó. Egészen az U14-es korosztálytól U21-ig. Az MTK-ban végig jártam a ranglétrát sikerült játszanom az első csapatban is. Majd fél évre Budafok csapatához kerültem. Nagyon tartalmas fél év volt, hiszen minden mérkőzésen pályára léptem. Később Csank János Mester hívására Gyöngyösre igazoltam. A legbüszkébb arra vagyok, hogy 2017. márciusában az U21-es válogatottban szerepeltem összetartáson Telkiben, ahol együtt edzettünk az A válogatottal. És egy sérülés miatt lehetőségem adódott egy edzőmérkőzés erejéig az A válogatottban játszani. Nagyon jól érzem magam az MTE csapatánál, úgy gondolom az első perctől kezdve sikerült beilleszkednem. Profi körülmények vannak itt, így minden adott a jó szerepléshez. Stabil, jó játékot várok ebben a félévben a csapattól. Én pedig szeretnék minél több percet a pályán tölteni, és ezt jó játékkal, gólokkal, gólpasszokkal szeretném meghálálni.