NB3 - Megszólalnak az MTE 1904 új játékosai (3) - NAGY KEVIN ZSOLT

2020.02.09

Sorozatunkban harmadikként Nagy Kevin mutatkozik be, aki a Szolnoki MÁV csapatától érkezett erősítésként a Credobus Mosonmagyaróvárhoz. 

forrás: Szolnoki MÁV FC
forrás: Szolnoki MÁV FC

Debrecenben születtem 1995.09.11-én. Nyírábrányban kezdtem el focizni, ahonnan bekerültem Debrecenbe a Debreceni sport iskolába. A környező csapatokban is megfordultam, gondolok itt az olasz focisulira, Hajdúböszörményen keresztül az Ebes csapatán át, ahonnan a DVSC-be sikerült igazolnom. Innen kerültem kölcsönbe Balmazújvárosba egy évre, ami tapasztalat szerzésnek nagyon jó volt, majd a kölcsön lejárta után sikerült az első csapatba is bemutatkoznom. Tavaly nyáron kerültem a Szolnok csapatához, és a kevés játéklehetőség miatt, úgy döntöttünk, hogy közös megegyezéssel szerződést bontunk.
Ekkor keresett meg a Varga László az MTE edzője, akit addig nem ismertem. Nagyon szimpatikusnak tűnt a megkeresés, és miután eljöttem Óvárra a csapat is jó benyomást keltett bennem, a körülmények mellett, tehát nem volt kérdés, hogy ha számítanak rám, ide igazolok. Az azóta eltelt időszakban, csak még pozitívabb lett a tapasztalatom, az edzések nagyon jók, véleményem szerintem nagyon jó állapotban lesz a társaság mind fizikális, mind mentális értelemben, amit a bajnokságban fogunk tudni kamatoztatni. Ebből ki tudom majd venni a részem én is jó játékkal, gólokkal, illetve gólpasszokkal. Legnagyobb eredményemnek egyértelműen a DVSC-vel elért 3. helyet említeném meg, amit 2018-19-es szezonban értünk el.
Egyelőre tehát tényleg csak pozitív dolgokat tudok mondani, bízom benne, hogy ez így is marad. A város, az emberek, a csapattársak, az edzői stáb, mindenben segítenek nekem és ez megkönnyíti a beilleszkedést, egy mondhatni teljesen új közegbe. Egyedül Bakos Bencével fociztam együtt egy évig meg a Balmaz színeiben, így egyedül ő nem volt ismeretlen játékos számomra.