NB3 - Változás a Credobus Mosonmagyaróvár játékoskeretében

2019.07.04

A bajnokság végén, a Credobus Mosonmagyaróvár csapata búcsúzni kényszerült a másodosztálytól, így az augusztus 4-én kezdődő bajnoki évadot az NBIII Nyugati csoportjában folytatja a játékosállományában kissé átalakult alakulat.
Lássuk, eddig milyen változások történtek a keretben.

Távozott Jelena Richárd (Paks ?), Nagy István (FC Ajka), Forgács András (Budaörs SC), Vágó Levente (Kecskemét TE), Kovács Ádám Tibor ( Békéscsaba), Zsirai Martin (???). Kovalovszki Máté és Winkler András sorsa, akik a Haladás kölcsönjátékosaként szerepeltek ezidáig Mosonmagyaróváron, még kérdéses.

Meg nem erősített információk szerint további távozók is vannak a csapatnál, ám az ő távozásukról ezidáig hivatalos nem érkezett a klub részéről. Amennyiben hivatalos információval rendelkezünk, természetesen, az ő nevüket is közzétesszük.

 Az MTE természetesen a feljutást tűzte ki célul maga elé, így Király József az erősítésről is gondoskodott:
Nagy visszatérők is szerepelnek a listán, így Jasarevic Mahir (WSV-ATSV Ranshofen), Bohner Roland (Perutz Pápa FC), Mundi Roland (Dunaújváros), Laki Balázs (Pamhagen), Debreceni András, valamint a Győri ETO csapatából érkezett Vadász Viktor és a Monor csapatából Hamar Ádám, aki korábban szintén az ETO játékosa volt.